Actualitate

TRAGEDIE la Cornești, două victime au DECEDAT! Un bărbat și o femeie cu un prunc nenăscut au pierdut lupta cu moartea

Un accident deosebit de grav, soldat cu decesul a doi pasageri, a avut loc, luni dimineață, în localitatea clujeană Cornești, comuna Mihai Viteazu.

Potrivit ISU Cluj, au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență la locul accidentului o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, două echipaje ale SAJ și un elicopter SMURD.

Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat de 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnele vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator.


Salvatorii au utilizat echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate și bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, bărbatul și femeia, care se pare că era însărcinată în luna a patra, nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare. Decesele celor doi au fost declarate de către medicii prezenți la locul accidentului.

De asemenea, elicopterul SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat de circa 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din municipiul Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.


CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV în Cornești! Două victime în stare foarte gravă. A fost solicitat un ELICOPTER SMURD. FOTO + VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter