Actualitate

Scafandri din Cluj au ajutat la căutarea unui tânăr în râul Olt

Destin tragic pentru un șofer de camion în vârstă de 27 de ani, care a pierit miercuri la prima lui cursă. Tânărul abia făcuse schimb de locuri cu colegul lui, după ce condusese o bună bucată de drum și se odihnea pe locul din dreapta.

La scurt timp după schimbul de tură a fost aruncat prin parbriz - o explozie la un cauciuc a trimis TIR-ul într-un cap de pod, pe o șosea dintre Sibiu și Brașov.

Camionul plin cu lactate și suc de fructe s-a oprit pe un pod peste Olt și a luat foc imediat. Martorii au chemat medicii și pompierii, dar când au venit salvatorii, în cabina rămasă suspendată deasupra râului mai era doar bărbatul de la volan.


„Pe fondul unei explozii la anvelope, pierde controlul asupra direcției, intră în impact cu parapeții situați pe marginea drumului. În urma impactului, pasagerul din dreapta este proiectat prin geamul stânga în râul Olt”, a descris accidentul Andrei Rugaci, subinspector la Serviciul Rutier Sibiu.

Șapte scafandri din patru județe l-au căutat pe tânăr în Olt.


„S-au solcitat 7 scafandri care s-au deplasat la fața locului, din ISU Hunedoare, Dolj, Cluj și Constanța”, a precizat Alina Voina purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Șoferul în vârstă de 27 de ani a fost găsit în râul Olt, fără viață.

Ultimele Stiri
abonare newsletter