Actualitate

Expoziție de artă decorativă, semnată de artista clujeancă Manuela Botiș

Joi 10 octombrie 2019 de la ora 17, în Galeria Paul Sima din Clubul Casei Universitarilor, Strada Em. de Martonne nr 1, va avea loc Vernisajul Expoziției de Artă Decorativă a artistei clujence Manuela Botiș.

 Expoziția se numește Iubire și Recunoștință și este dedicată aniversării în 19  octombrie 2019 a 100 de ani de la înființarea, Colegiului Național  George Barițiu,  primul liceu românesc din Cluj-Napoca.
Artista Manuela Botiș este absolventa acestui renumit liceu  și a  Institutului de Arte Plastice și Decorative Ion Andreescu din Cluj-Napoca. A participat  cu picturi și tapiserii la 333 de expoziții în țară și în străinătate, cel mai recent lîn luna decembrie în Galeria de Artă Contemporană din Piramida Muzeului Louvre. din Paris.
Noua expoziție personală cuprinde 21 de lucrări inspirate de semnul Sfintei Cruci și de  florile din fața mănăstirilor admirate în pelerinajele religioase din Israel, Palestina și Grecia. în ultimii 5 ani.
Expoziția este deschisă în perioada 10 octombrie- 4 noiembrie 2019 și poate fi vizitată de luni până vineri între orele 11-13. Intrarea este liberă.

abonare newsletter