Actualitate

Marii eroi de lângă noi. CERT Transilvania va planta puieți în pădurea Făget

Asociația CERT-Transilvania continuă seria acțiunilor din cadrul programului “CERT sprijină mediul înconjurător” și demarează Campania de ecologizare “CERT vrea un viitor curat”.

Cea de a II-a ediție a acțiunii de ecologizare organizată de Asociația CERT-Transilvania va avea loc în dată de 14 septembrie în Pădurea Făget de lângă Cluj-Napoca.

„Unul dintre locurile preferate de relaxare ale clujenilor, Pădurea Făget conservă specii naturale și habitate importante, oferă posibilități de turism și agrement și multe… GUNOAIE. În 14 septembrie echipa CERT-Transilvania va schimbă acest veșmânt degradant și nemeritat al pădurii noastre dragi cu o înfățișare nouă, plină de prospețime. O singură zi, cinci arii de acțiune, zeci de puncte de colectare, sute de voluntari înarmați cu saci, mănuși și multă responsabilitate : acestea sunt ingredientele acțiunii menite să readucă vitalitatea și strălucirea Pădurii Făget. Cu această ocazie invităm clujenii de toate vârstele să ni se alăture, pe 14 septembrie, într-o nouă lupta pentru un mediu curat, primitor și sigur. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să ne fiți alături în dată de 14 septembrie, să culegem fapte bune împreună!Va putem oferi asistență în ceea ce privește  transportul, cu condiția să va anunțați din timp paticiparea. De asemenea, va stăm la dispoziție cu orice informație legată de activitatea noastră”, au transmis reprezentanții CERT.


Membrii Asociației CERT deja sunt cunoscuți pentru faptul că își rup din timpul lor liber pentru a face lumea un loc puțin mai bun.

În primăvara acestui an, Asociația CERT Transilvania a distribuit peste 2.000 de kg de alimente oamenilor nevoiași din cătunele uitate de lume din Munții Apuseni.


Peste 2.000 kg de alimente au fost distribuite sub formă a 130 de pachete consistente, ajungând la cei care au mai multă nevoie: familii nevoiașe și bătrâni singuri pe care nu-i mai vizitează nimeni. Nici cei mici nu au fost uitați. Pentru ei au pregătit în coșul Iepurașului CERT, 100 de pachete cu rechizite, dulciuri, fructe și jucării. Alimentele de strictă necesitate (făină albă, mălai, zahăr, orez, fasole, pește, fructe, ulei, conserve, pâine și cozonac), dulciurile, hăinuțele, rechizitele și jucăriile pentru copii au fost adunate în cămara CERT cu sprijinul donatorilor inimoși și al sponsorilor care au crezut în misiunea lor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter