Actualitate

Boc, despre UNTOLD: „E o ediție reușită, tinerii au parte de un eveniment de calitate!”

La fel ca în anii precedenți, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost surprins în mijlocul fanilor la concertele de la UNTOLD.

Emil Boc, despre UNTOLD: „Este o ediție reușită, tinerii au parte de un eveniment de calitate!” Emil Boc, despre UNTOLD: „Este o ediție reușită, tinerii au parte de un eveniment de calitate!”

Dacă în prima seară a stat până la ora 03:30, iar în a doua seară de festival s-a distrat în mulțime la recitalul lui Armin van Buuren, edilul așteaptă cu nerăbdare concertul britanicului Robbie Williams. Cu toate că distracția durează până în zori, Boc le reamintește colegilor din administrația locală să nu uite de îndatoririle lor.

„Nu știți cum era vorba la sat? Când erai la coasă și voiai să mergi duminică pe la joc, cum se zice la noi? Ziceai la părinți, «mă duc», spuneau «mergi, dar la 6 trebuie să fii în brazdă!».Cine-i bun de una, trebuie să fie bună și de alta. Așa le spun și eu la colegii din Primărie, ok, faceți, mergeți, dregeți, dar una-i una, alta-i alta. Trebuie să le faci pe amândouă, dacă nu, mai lași din ele”, a precizat edilul, la un post de radio local.


Boc este de părere că ediția aniversară este apogeul UNTOLD, pe care nici măcar ploaia nu a putut-o strica. „Este o creștere calitativă”, care s-a putut observa de la an la an, susține primarul, care nu ezită să reamintească clujenilor cât de primitor este orașul cu turiștii străini.

„Cred că publicul este cel mai numeros din toate edițiile. Gândiți-vă că vârful de sarcină nu a fost atins! Sunt mulți care și-au cumpărat bilet pentru UNTOLD doar pentru concertul de duminică, la fel cum are și Armin van Buuren publicul său care-l urmărește în toată lumea. (...) Este o ediție reușită, sper că tinerii care sunt la Cluj și toți cei care participă la festival, din toate colțurile planetei, au parte de un eveniment de calitate. Este un oraș unde se simt bine, asta e important!”, a punctat Emil Boc.


Festivalul UNTOLD 2019 se va încheia, duminică, cu Robbie Williams, David Guetta și Martin Garrix în prim-plan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter