Actualitate

100 de evenimente la Festivalul Internațional de Teatru de la Turda

În perioada 27 iunie-7 iulie, la Turda va avea loc Festivalul Internațional de Teatru, care aduce artiști din întreaga lume.

În cele 10 zile de festival, Turda va deveni un centru cultural și artistic dedicat tuturor formelor de artă, adunând la un loc artiști din țară și străinătate, totalizând peste 100 de evenimente, care vor fi prezentate în 15 locații din Turda și împrejurimi.

Tema aleasă pentru 2019 este #freedom_of_choice / libertatea de a alege, o temă ce își propune o deschidere largă spre actul artistic, care ne oferă posibilitatea de a ne depăși limitele și constrângerile impuse de societate și de a găsi totodată noi forme de expresie artistică.


„Libertatea de a alege este o temă generoasă care dă posibilitatea atât artiștilor cât și spectatorilor să descopere și să se descopere.Pe scenă este permis orice ! Hai la teatru, hai la festival și ai să înțelegi ce înseamnă libertatea de a fi, libertatea de a te exprima, libertatea de a exista, libertatea de a crea !”,  a spus Cătălin Grigoraș, manager Teatrul Aureliu Manea Turda.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter