Actualitate

Dezbaterea de la miezul nopții: protocol semnat pentru înființarea Consiliului Consultativ de Tineret

Sâmbătă trecută, în cadrul Cluj Never Sleeps – evenimentul anual al tinerilor – a avut loc dezbaterea „Orașul și tinerii”.

Astfel, la dezbaterea de la miezul nopții organizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, prin Centrul de Inovare și Imaginație Civică (CIIC), alături de Federația Tinerilor din Cluj și Platforma Cluj for Youth, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a discutat cu reprezentanții tineretului clujean despre viitorul Centru pentru Tineret.

Centru pentru Tineret este o inițiativă a clujenilor, rezultată în urma procesului de Bugetare participativă. În cadrul dezbaterii s-au purtat discuții și despre noi mecanisme de dialog între autoritățile publice locale și tineri. Astfel, Centrul pentru Tineret va fi situat pe strada Iuliu Maniu nr. 1, iar termenul de realizare este martie 2020. Aici ar urma să se desfășoare diverse evenimente dedicate sau organizate de către tinerii clujeni, elevi sau studenți, printre serviciile oferite de Centrul pentru Tineret numărându-se informarea, consilierea sau sprijinul logistic pentru tineret.


În cadrul dezbaterii, Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin CIIC și Federația Tinerilor din Cluj au semnat și un protocol de colaborare pentru înființarea Consiliului Consultativ de Tineret.

Etichete: tineri emil boc
Ultimele Stiri
abonare newsletter