Actualitate

Scene desprinse din filmele de acțiune la Cluj. Tânăr blocat în trafic după ce a furat o mașină dintr-o benzinărie

În scurt timp de la primirea sesizării, polițiștii clujeni au depistat și identificat în trafic un bărbat bănuit de sustragerea unui autovehicul dintr-o benzinărie. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar autovehiculul a fost predat proprietarului.

La data de 23 aprilie, în jurul orei 17:40, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a sustras un autoturism din incinta unei benzinării de pe varianta ocolitoare a comunei Apahida, profitând de neatenția proprietarului.

Imediat după sesizare, autovehiculul a fost dat în urmărire tuturor echipajelor de poliție aflate în teren, iar la circa 10 minute polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier l-au interceptat în trafic, fiind oprit pe Bulevardul Muncii. Astfel, autovehiculul a fost blocat în trafic, iar conducătorul auto identificat.


În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Maramureș. Autovehiculul, în valoare de circa 7.000 de euro, a fost recuperat și predat proprietarului.

Având în vedere probatoriul administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului. În cursul zilei de miercuri, cel în cauză a fost prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter