Actualitate

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii clujeni în ultimele 24 de ore

Polițiștii clujeni au dat zeci de amenzi în ultimele 24 ore în timpul unor acțiuni care au avut rolul de a menține un climat de siguranță.

În intervalul orar 10:30-13:30, în data de 16 aprilie, agenții din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 83 persoane şi verificate 69 autovehicule. Poliţiştii au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale legislaţiei rutiere conform O.U.G. 195/2002. Dintre acestea, 5 au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranță, 5 pentru traversare neregulamentară, 9 pentru opriri/staționări neregulamentare, restul fiind aplicate pentru diferite alte abateri. A fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere dar şi 1 certificat de înmatriculare.


Pe lângă acțiunea rutieră, polițiștii clujeni au avut și o acțiune de menținere a unui climat de siguranță publică pe raza municipiului Cluj-Napoca, în intervalul orar 22:30 – 00:30.

În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 44 de persoane şi au fost controlate 28 de vehicule. În cazul abaterilor constatate au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, 2 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 4 pentru abateri de la legislaţia rutieră şi 2 pentru alte abateri de la legislaţia în vigoare.

Etichete: politisti amenzi
Ultimele Stiri
abonare newsletter