Actualitate

O femeie și un bărbat au întreținut relatii sexuale într-un parc. Acum răspund în fața legii

Un bărbat și o femeie au fost surprinși întreținând relații sexuale ziua în amiaza mare într-un parc. În cazul celor doi acum s-a deschis un dosar penal.

Un bărbat care se afla în Parcul Mare din Dej a surprins un cuplu în ipostaze indecente pe o bancă. La început, aceasta a refuzat să creadă că cei doi făceau sex în public în plină zi. A pus însă mâna pe telefon și a imortalizat momentul.

În imagini se poate observa un bărbat trecut de mult de prima tinerețe căruia îi este oferită o felație de la o femeie cunoscută ca fiind una de moravuri ușoare, scrie dej24.ro.


Incidentul ar fi avut loc săptămâna trecută, pe o bancă situată în Parcul Mare din Dej.

„Persoanele surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un parc, din municipiul Dej, au fost identificate de către poliţişti și sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.


În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, persoanele surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un parc au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani și despre o femeie de 61 de ani, din Dej.

În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter