Actualitate

Patru studente din Cluj și-au pierdut tragic viața. Mașina lor a fost spulberată de tren

Un grav accident a avut loc vineri seară lângă Jibou, județul Sălaj. Patru tinere au murit, iar o a cincea persoană a fost transportată de urgență la UPU SMURD Zalău.

Un accident care s-a soldat cu moartea a patru tinere a avut loc în această seară lângă Jibou, județul Sălaj. O a cincea tânără a fost grav rănită și transportată la UPU SMURD Sălaj. Mașina acestora a fost spulberată de trenul 4046 ce se deplasa pe ruta Baia Mare – Jibou. Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Jibou spre Someş Odorhei, loc în care a intervenit de urgență Secţia de pompieri Jibou.

„Un autoturism în care se aflau 5 persoane a fost lovit la nivelul de trecere de cale ferată de trenul personal 4046 care se deplasa pe ruta Baia Mare Jibou.
Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două victime, una a fost predată unui echipaj al ambulanţei care a transportat-o la UPU SMURD Zalău, iar cealaltă a fost găsită decedată. Alte trei victime de sex feminin (cu vârste între 21 şi 22 de ani) au fost găsite decedate în afara autoturismului.” au declarat reprezentanții ISU Sălaj.


Cele patru fete erau studente la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și mergeau acasă la părinți, după ce vineri au avut festivitatea de absolvire a facultății. Oamenii legii au descoperit în mașină robele cu care au participat vineri la festivitatea de absolvire.

Trupurile celor patru fete au fost proiectate din mașină, la câțiva metri, într-un lan de grâu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter