Actualitate

O clujeancă a câştigat Miss Bikini pe zăpadă pentru al doilea an consecutiv

Anca Ţandrea din Cluj-Napoca a câştigat, duminică, titlul de Miss Bikini pe zăpadă pentru al doilea an consecutiv, învingându-le pe celelalte opt concurente prezente la întrecerea care avut loc în staţiunea Păltiniş, la o temperatură de minus 3 grade Celsius şi pe o zăpadă de 65 de centimetri.

sursa foto oradesibiu.ro sursa foto oradesibiu.ro

Amfitrionul competiției, Cosmin Tudoran, a dat startul concursului cu proba de prezentare, în care fiecare concurentă a spus câteva cuvinte despre ea și a trebuit să răspundă la o întrebare cât se poate de trăznită.

Cele nouă concurente au avut de trecut cinci probe, purtând doar costum de baie, căciuli, căşti şi clăpari pentru schiuri sau snowboard. Probele au constat într-o prezentare pe catwalk, probă de ski sau snowboard slalom pe pârtia D a complexului Arena Platoş Păltiniş, probă de precizie, probă de doborât popicele şi un traseu aplicativ de căţărări şi coborâri pe obstacole create din zăpadă.


O dată prezentate publicului, concurentele au lăsat deoparte halatele care le-au amăgit senzația de frig și s-au urcat pe schiuri sau pe placă pentru proba de slalom.

O singură concurentă a căzut, restul au trecut rapid linia de finish. A urmat apoi proba de îndemânare sportivă. Pe lângă cele două aruncări la coș, fetele au trebuit să treacă și pe sub bara de limbo, așezată deasupra bandei rulante. O dată coborâte de pe bandă, concurentele au urcat în colac și au pornit spre cele nouă popice, încercând să doboare cât mai multe, scrie oradesibiu.ro.


Apoi, ultima probă a fost parcurgerea traseului aplicativ unde toate fetele au trecut în alergare peste niște obstacole gigant.

Corina Țiglaru, Paula Ștefănuță, Anca Țandrea și Andreea Teodorescu au pornit în același timp pe același traseu aplicativ iar finalul a fost atât de strâns încât a fost nevoie de proba video pentru a stabili câștigătoarea ediției din acest an, Anca Țandrea. Câştigătoarea a primit în dar o excursie all-inclusive la surf, în Tenerife.


Pe locul secund s-a clasat Bianca Ștefănuță, care a câștigat două invitații la Electric Castle 2018 iar ultima poziție de pe podium a fost ocupată de Corina Țiglaru, care a câștigat un set de echipament sportiv.

Din juriul concursului au făcut parte, printre alţii, Andy Fazekas, multiplu campion naţional de snowboard şi unul dintre pionierii acestui sport în România, şi Alexandru Barbu, singurul sibian prezent la Jocurile Olimpice recent încheiate.


În 2013, la prima ediţie a concursului Miss Bikini, s-a înregistrat şi un record de vârstă, Elisabeta Fazekas, în vârstă de 75 de ani, numărându-se printre participante.

Etichete: concurs zapada
Ultimele Stiri
abonare newsletter