Actualitate

Curba buclucașă de pe DN1 E60. Două accidente trase la indigo au avut loc la interval de câteva minute între Cluj și Oradea

Joi seara, în jurul orei 19:30, pe raza comunei Izvorul Crişului, în afara localităţii, au avut loc două accidente rutiere, rezultând rănirea unei persoane.

foto arhiva foto arhiva

Conform primelor verificări, un bărbat, de 70 de ani, din localitatea Floreşti, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, dinspre Oradea înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în parapeți.

În urma coliziunii, conducătorul auto şi pasagera, o femeie, de 68 de ani, au coborât din autoturism.


La puțin timp, un conducător auto, de 21 de ani, din Oradea, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare în aceeaşi curbă, intrând în parapeţi şi în autoturismul celor doi.

"În urma impactului dintre cele două autovehicule, femeia în vârstă de 68 de ani,  care se afla lângă prima mașină implicată în evenimentul rutier, a fost proiectată în afara părţii carosabile, la o diferență de nivel de circa doi metri.  Femeia a fost transportată la unitatea medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter