Actualitate

Afișe cu caracter obscen împotriva marșului gay au împânzit Clujul - FOTO

Mai mulți șoferi au descoperit joi dimineață mesaje cu caracter obscen lipite pe parbrize cu mesaje împotriva marșului gay care va avea loc peste două zile, în premieră, la Cluj-Napoca.

"Apără normalitatea. Spune NU homosexualilor. Vino în Piața Avram Iancu sâmbătă, 1 iulie, ora 13.00" era mesajul de pe afiș, alături de o poză tăiată în care erau înfățișați, cel mai probabil, doi bărbați într-o poziție sexuală.

Afișele par a veni de la Noua Dreaptă, partid care organizează sâmbătă în Piața Avram Iancu o contra manifestație naționalistă la parada gay care va avea loc în aceeași zi, dimineața de la ora 10.00 la Podul Garibaldi.


Festivalul Cluj Pride se va încheia pe 1 iulie cu un marş, unde comunitatea LGBT și susținătorii ei vor protesta pașnic pentru recunoașterea drepturilor comunității LGBT din România. Marșul va porni la ora 10 de la Podul Garibaldi (zona Sala Polivalentă) și va dura 2 ore. În aceeaşi zi, membrii Noua Dreaptă vor organiza şi ei un marş, cu începere de la ora 13.00 în Piaţa Avram Iancu unde sunt aşteptate peste 400 de persoane.

CITEȘTE ȘI


Mesajul lui IPS Andrei Andreicuț pentru participanții la Parada Gay de la Cluj: Ne vom ruga pentru cei căzuți în păcat

CITEȘTE ȘI


Noua Dreaptă şi partidele naţionaliste, ATAC fără predecent la Parada GAY de la Cluj: Nişte bărbaţi cu ciorapi din plasă care îşi folosesc fundurile pentru altceva. Boc, asta vrei să vadă copiii tăi?

abonare newsletter