Actualitate

Noua Dreaptă şi partidele naţionaliste, ATAC fără predecent la Parada GAY de la Cluj: Nişte bărbaţi cu ciorapi din plasă care îşi folosesc fundurile pentru altceva. Boc, asta vrei să vadă copiii tăi?

Ziua de sâmbătă se anunţă a fi una fierbinte şi la propriu şi la figurat, după ce mai multe partide naţionaliste, printre care Noua Dreaptă şi Partidul România Mare (PRM), au lansat un atac fără precedent după decizia lui Emil Boc de a autoriza parada gay de la Cluj-Napoca.

În câteva zile va începe Festivalul Cluj Pride care se va încheia pe 1 iulie cu un marş, unde comunitatea LGBT și susținătorii ei vor protesta pentru recunoașterea drepturilor comunității LGBT din România. Marșul va porni la ora 10 de la Podul Garibaldi (zona Sala Polivalentă) și va dura 2 ore.

În aceeaşi zi, membrii Noua Dreaptă vor organiza şi ei un marş, cu începere de la ora 13.00 în Piaţa Avram Iancu unde sunt aşteptate peste 400 de persoane.


Prezent la Cluj, Tudor Ionescu, co-preşedintele Alianţei BINE, din care fac parte Noua Dreaptă, PRU şi PRM, s-a dezlănţuit după decizia lui Boc de a permite acest marş.

“Prin această paradă a homosexualilor de la Cluj-Napoca asistăm la un fenomen extrem de îngrijorător şi anume extinderea acestor manifestări în afara Capitalei. Iată că această minoritate sexuală doreşte să ne bage pe gât căsătorii între persoane de acelaşi sex şi adopţii de copii de către cupluri de homosexuali a luat acum la ochi şi municipiul Cluj-Napoca. Este un fapt extrem de îngrijorător. Fără doar şi poate odată ce au primit autorizaţie de la Primărie în acest an vor solicita şi anul viitor şi peste doi ani. Cu siguranţă, vor primi mult mai uşor. Prin această manifestare, homosexualii nu vor decât să provoace în contextul pregătirii referendumului pentru redefinirea familiei şi a căsătoriei. E o manifestare cu caracter obscen, ştim de la Bucureşti cum se desfăşoară aceste manifestări, vedem nişte bărbaţi care apar în fuste mini cu ciorapi din plasă prin care se vede părul, rujaţi şi rimelaţi ca la circ. Asta e diversitatea de care are nevoie Cluj-Napoca? Va aduce această manifestare un beneficiu oraşului? E o manifestare cu caracter provocator tocmai prin revendicările lor”, a spus Ionescu.


Acesta spune că nu vrea ca oraşul de pe Someş să devină o Sodoma şi Gomora modernă.

“Noi dorim o păstrare a climatului de normalitate şi de moralitate publică. Fiecare la el în spaţiul intim poate face ce vrea, cu cine vrea. Nu ne interesează. Dar nu şi în stradă pentru că acolo suntem şi noi, sunt şi copiii domnului primar Emil Boc care nu vrem să vadă asemenea imagini care îi pot afecta şi influenţa pe viitor. Nu vrem ca oraşul de pe Someş să devină o Sodoma şi Gomora modernă. Ei au vrut iniţial să-şi desfăşoare parada în faţa Catedralei Ortodoxe şi în faţa statuii lui Avram Iancu. De ce? Vor să creeze scandal şi să provoace. Noi nu trebuie să vorbim cu termenii folosiţi de ei, LGBT sau gay. Ei sunt homosexuali. Ei folosesc aceste termene tocmai ca să se ascundă. Nu vorbim de membri ai Academiei Române, vorbim de nişte oameni care practic îşi folosesc fundurile pentru altceva, discutăm despre nişte perversiuni sexuale”, a mai spus acesta.


La rândul său, Codrin Goia, preşedinte Noua Dreaptă Cluj, a precizat că prin acest marş se face propagandă homosexuală.

“Suntem creştini, suntem naţionalişti şi credem în principiile şi valorile acestea, dar şi pentru că în aceeaşi zi, se pare, că Primăria Cluj şi primarul Emil Boc au dat voie să aibă loc o paradă a homosexualilor. Pe acel traseu vor fi prezenţi copii, familii în parc, Cluj-Napoca e un oraş creştin. E de acord Boc cu astfel de manifestări, să iasă homosexualii în faţa copiilor în stradă şi să promoveze nişte practici degenerate sau a cedat în faţa corectitudinii politice? Nu avem nimic cu ei ca oameni, ca minoritate, dar avem o problemă când ies în stradă, când vin şi fac propagandă homosexuală. Aici vorbim de o mişcare neo-marxistă care promovează imoralităţi, un stil de viaţă degenerat. Nu avem nevoie de un primar slab în Cluj-Napoca, avem nevoie de oameni puternici care să respecte voinţa majorităţii. Dacă mişcarea pentru drepturile homosexualilor are de gând să facă şi alte parade în Cluj noi deja suntem pregătiţi şi oriunde vor fi ei, vom fi şi noi să apărăm valorile familiei tradiţionale”, a spus Goia.


Alexandru Cordoş, preşedinte PRU Cluj, spune că partidele naţionaliste acceptă diversitatea “care trebuie realizată cu respect faţă de valorile creştine”.

“Noi vrem să organizăm un miting pentru normalitate în Piaţa Avram Iancu care e consacrată pentru câteva valori legate de identitate, de credinţă, de familie. Acceptăm diversitatea, dar ea trebuie realizată într-o unitate, cu respectul faţă de valorile tradiţionale şi creştine şi, până la urmă, cu respectul faţă de noi, de cetăţenii acestei ţări. Clujul este primul judeţ din România care a semnat constituirea alianţei şi am dorit să dăm un mesaj pentru Transilvania că noi, naţionaliştii, nu ne vom lăsa deoparte de la aceste lucruri. Nu vrem să transmitem mesaje politice, vrem să sprijinim societatea civilă. Am discutat cu bisericile şi sper ca semnalul de la Cluj să fie unul de normalitate, de toleranţă, dar şi o acţiune civică incisivă în faţa acestor demersuri”, a spus Cordoş.


“Această treabă ţine de o chestiune psihică a primarului Emil Boc. În obsesia domniei sale de a fi primar de oraş european, vrea probabil să transforme Clujul în capitala de provincie europeană a homosexualităţii”, a spus şi Dan Brudaşcu, preşedinte PRM Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter