Actualitate

Investitorii străini sunt interesați de Turda

Sala mică a Primăriei Turda a găzduit vineri, 22 octombrie 2016, o întâlnire între o delegație de investitori din Polonia și reprezentanții municipalității.

La întâlnire au participat din partea Camerei de Comerț din Polonia dl. Marek Kloczko - vice-președinte, Anna Derbin - manager proiect în cadrul departamentului de Relații Internaționale, Flavian-Cătălin Pah - reprezentatul Camerei de Comerț și Industrie Bilaterală Polono-Română cât și reprezentanții unor companii din Polonia interesați să investească în Turda.

“În cadrul întalnirii investitorilor li s-au prezentat oportunitățile economice pe care le oferă orașul nostru, potențialul de dezvoltare al orașului și al regiunii cât și disponibilitatea de a oferi facilităţi celor care doresc sa investescă, fiind identificate posibilități de investiții în domeniul construcțiilor, industriei și turismului. Întâlnirea s-a încheiat cu exprimarea reciprocă a deschiderii şi disponibilităţii pentru o colaborare eficientă în viitor.


Astfel de vizite ale unor potenţiali investitori străini sunt benefice pentru comunitate iar aceste întâlniri constituie baza pentru viitoare parteneriate importante pentru dezvoltarea orașului prin crearea de locuri de muncă și generarea de venituri suplimentare pentru bugetul local.”, a declarat Cristian Matei, primarul localităţii Turda. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter