Actualitate

Cine este noul șef al IPJ Cluj? A fost școlit la Academia FBI

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat cine este noul șef al Poliției Cluj.

sursa foto: alba24.ro sursa foto: alba24.ro

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 31 august, comisar-șef de poliție Miron Adrian Ciprian a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, pe o perioadă de 6 luni, funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Potrivit evz.ro, Miron Adrian Ciprian a absolvit cursurile Academiei FBI din Virginia SUA. El a fost numit adjunct al șefului Poliției Cluj Napoca în luna aprilie 2016.


Numirea comisarului șef Adrian Ciprian Miron, de 39 de ani, pe funcția de adjunct al șefului Poliției Cluj-Napoca, a venit după ce vechiul ocupant al acestei poziții s-a pensionat.

Comisarul Miron a absolvit Academia de Poliție din București, în anul 2000, iar anul 2010 pe cele ale Academiei Quntico, din SUA. A fost adjunct al Poliției Alba Iulia iar din 2010 și până în 2015 a fost numit reprezentant al Ministerului Afacerilro Interne al României în Statele Unite.


După ce s-a întors din Statele Unite, polițistul a acceptat comanda unor secții de Poliție din CLuj Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter