Actualitate

EXCLUSIV: Angela MERKEL DEMISIONEAZĂ!

Un politician Românaș a pus-o la punct pe cea mai puternică femeie din Europa. Angela Merkel a recunoscut că Buda este mai bărbat decât ea.

Speriată de criticile aduse în presa din Cluj, cea mai puternică femeie din lume (deocamdată!) a anunțat că se gândește serios să renunțe la cariera politică.

„Doamna Merkel poate ar trebui să tacă atunci când vede un microfon”, a fost sfatul unui politician clujean la adresa cancelarului federal. 


După ce Angela Merkel a declarat, recent, că nu ar trebui să existe nicio grabă ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană, un politician clujean s-a grăbit să o acuze că „devine încet dar sigur un David Cameron al UE”, iar pe premierul britanic l-a catalogat drept „cel mai neinspirat și slab politician al Marii Britanii”. 

Personajul clujean care a „tunat” de a speriat-o pe Merkel este președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a cărui singură performanță politică semnificativă a fost să piardă colegiul 2 Deputați Mănăștur-Zorilor în fața fostei sale colege de avocatură și de partid, Steluța Cătăniciu.


Întrebată despre declarațiile liderului politic local, Merkel a declarat pentru Monitorul de Cluj: „Sunt sigură că distinsul eurodeputat de Cluj are experiența necesară în politica internațională și apreciez rezultatele spectaculoase obținute de domnia sa în soluționarea problemelor sociale și economice ale orașului pe care l-a reprezentat, precum și ale țării pe care o reprezintă, și care, în acest moment, a devenit campioana Europei la atragerea de fonduri europene și la implementarea de programe de relansare economică și socială. Avertismentul domnului eurodeputat este serios și mă pune pe gânduri. Voi analiza sfaturile domniei sale și voi demisiona, pentru că nu pot să ating performanțele politice ale domnului Buda”.

La rândul său, David Cameron a arătat că apreciază „deschiderea presei clujene de a prelua astfel se subiecte de primă importanță pentru politica europeană”.


Articolul comentat de cei doi politicieni europeni a apărut zilele trecute într-o publicație locală cu tiraj confidențial, care „atacă” subiecte de maxim interes local, precum postările pe Facebook ale primarului reales și realizările deosebite obținute de președintele Consiliului Județean încă înainte de preluarea mandatului. 

---------------------------


Acest text este un pamflet și trebuie citit cu simțul umorului. Dacă nu-l aveți, puteți candida din partea PNL la alegerile parlamentare. 

abonare newsletter