Actualitate

Accident rutier MORTAL! O femeie și-a găsit sfârșitul întorcându-se de la biserică - VIDEO

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri seara, pe DN1C in localitatea Ileanda.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

O femeie în vârstă de 78 de ani a fost spulberată de o mașină, în timp ce traversa strada prin loc nesemnalizat cu trecere pentru pietoni, informează www.Dejeanul.ro.

Femeia se întorcea de la biserică împreună cu un vecin. Mai avea doar câțiva pași până acasă, dar pentru acest lucru a trebuit să traverseze drumul național. Femeia s-a încumetat să traverseze strada prin loc nepermis, în loc să facă un ocol de aproximativ 150 de metri până la trecerea pentru pietoni.


A apucat să traverseze un sens de circulație, dar când să ajungă pe podețul din fața casei, a fost spulberată în plin de șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Satu Mare, care circula pe direcția Dej-Baia Mare.

Impactul a fost atât de puternic încât trupul bătrânei a fost proiectat câțiva zeci de metri pe asfalt, iar șoferul a reușit să oprească abia după alți aproximativ 30 de metri. Acesta spune că nu a văzut-o pe bătrână traversând din cauza unui TIR care circula din sens opus și care avea proiectoarele de pe cabină puse in funcțiune.


Medicii au încercat să o resusciteze pe femeie, însă fără rezultat.

 

abonare newsletter