Actualitate

Percheziții DNA la sediul AJOFM Cluj. Au fost ridicate mai multe documente

Procurorii DNA au ridicat, vineri, o serie de documente de la sediul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Cluj.

Echipa de anchetatori a petrecut astfel mai multe ore la sediul instituției, verificând documente. De asemenea, mai mulți angajați ai AJOFM Cluj au fost văzuți intrând în sediu însoțiți de jandarmi sau de reprezentanți ai organelor de anchetă.

Procurorii DNA efectuează vineri percheziții la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2010 - 2015, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.


Potrivit surselor citate, anchetatorii efectuează percheziții și un la call-center pentru șomeri deschis de AJOFM printr-un proiect european.

DNA a anunțat că au loc percheziții în nouă locații situate în municipiul Cluj-Napoca, din care două sunt sediile unor instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2010 - 2015.


„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2010 - 2015. În 13 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în nouă locații situate în municipiul Cluj-Napoca, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Direcției Generale Anticorupție - Serviciile Județene Cluj și Sălaj și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter