Actualitate

Ce a spus fostul premier la ieşirea de la DNA

Primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, fost premier și fost șef PDL, s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care este anchetată Elena Udrea sub control judiciar pe cauțiune.

Emil Boc la iesirea de la DNA. Foto: Angelo Brezoianu / Agerpres Foto Emil Boc la iesirea de la DNA. Foto: Angelo Brezoianu / Agerpres Foto

Fostul premier Emil Boc a declarat joi, la ieșirea din sediul DNA, că nu l-a cunoscut și întâlnit niciodată pe Bogdan Buzăianu și nici nu are cunoștință de existența vreunei sponsorizări din partea acestuia pentru PDL.

"Sunt convins că doamna Elena Udrea va face precizările necesare. Personal, nu l-am cunoscut, nu l-am întâlnit niciodată pe domnul Buzăianu și nici nu am cunoștință de existența vreunei sponsorizări sau intenții de sponsorizare din partea acestuia pentru PDL", a afirmat Emil Boc, fost președinte al PDL, în legătură cu declarațiile Elenei Udrea potrivit cărora s-ar fi primit bani negri la partid, iar persoane din conducere ar fi știut despre acest lucru.


Întrebat dacă s-a ocupat de campania electorală din 2012 a PDL central, Emil Boc a precizat că în acea perioadă a candidat la alegerile locale de la Cluj concentrându-și activitatea pe acest lucru, în condițiile în care competiția era destul de grea.

"Am făcut precizarea că în cazul alegerilor locale fiecare organizație județeană își alcătuiește bugetul de campanie și stabilește strategia concretă în vederea câștigării alegerilor conform celor stabilite în Biroul Permanent Național. La nivel județean există în copie o funcționare a partidului pe modelul Biroului Permanent Național, cu alte cuvinte fiecare organizație județeană are propria structură de conducere care stabilește bugetul de campanie, modalitatea de promovare a partidului sau a candidaților", a susținut primarul municipiului Cluj-Napoca.


Citeşte şi:

Emil Boc s-a prezentat la DNA


Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a fost citat ca martor în dosarul în care Elena Udrea este cercetată pentru fapte de corupţie privind vânzarea unei vile din Eforie Sud şi un contract între Hidroelectrica şi o firmă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter