Actualitate

Klaus Iohannis se va întâlni astăzi cu partidele PSD, PNL, UDMR şi minorităţile pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, joi, începând cu ora 15.00, cu partidele parlamentare, pe care le-a invitat la consultări pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, primele chemate la Cotroceni fiind PSD, PNL, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri seară, o scrisoare preşedinţilor partidelor parlamentare, pe care îi invită la consultări pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru. 

Astfel, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Iohannis a trimis o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.


Consultările vor începe joi, la ora 15.00, cu PSD, urmând ca PNL să intre la consultări la ora 17.00, UDMR la ora 18.00 şi minorităţile la ora 19.00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter