Actualitate

Aproximativ 400 de persoane au fost legitimate într-o razie de proporții a poliției clujene pe Calea Dezmirului

Pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, poliţiştii clujeni au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare, cu efective mărite, pe raza de competență.

Astfel, peste 45 de poliţişti, împreună cu 30 de jandarmi şi 15 poliţişti locali, au acţionat pe strada Calea Dezmirului pentru identificarea persoanelor care comit infracțiuni și contravenții, asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi în scopul prevenirii şi combaterii altor fapte antisociale.

Au fost legitimate 375 de persoane, dintre care 14 au fost conduse la secţia de poliţie. De asemenea, au fost verificate 212 module cu destinaţia de locuinţă şi 15 autovehicule.


Totodată, au fost depistate șapte persoane care se sustrăgeau urmăririi penale, acestea fiind conduse la secţia de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Au fost aplicate 42 sancțiuni contravenționale în valoare de circa 8.000 lei, cele mai numeroase fiind la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi la  O.U.G. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Ultimele Stiri
abonare newsletter