Actualitate

ACCIDENT TERIBIL în judeţul Cluj. Doi oameni au murit şi cinci persoane au fost rănite, după ce un şofer a intrat pe contransens - UPDATE

Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier grav, produse pe DN 1 E60 în judeţul Cluj. Accidentul s-a produs după ce un şofer a ajuns pe contrasens. Circulaţia în zonă a fost blocată ore întregi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj spun că şoferul care a intrat pe contransens era din Ungaria. Ei au emis un comunicat de presă referitor la accidentul care a avut loc sâmbătă dimineaţa:

În 15 august, în jurul orei 07.40, pe DN1-E60, pe raza comunei Poieni, sat Bologa, judeţul Cluj, în afara localitatii, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul a două persoane, rănirea gravă a trei persoane, rănirea uşoară a două persoane şi avarierea a două autovehicule.


Un bărbat de 46 ani din Ungaria, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1-E60, din direcţia Oradea înspre Huedin, la o curbă periculoasă la dreapta, a trecut pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autovehiculul care era condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de de 32 ani din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

În urma impactului, a decedat conducătorul autovehiculului care a intrat pe contrasens, precum şi o femeie de 45 ani, pasager în acest autoturism pe locul din dreapta faţă.


De asemenea, au fost răniţi grav 2 pasageri aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului care a intrat pe contrasens, respectiv un pasager aflat în autoturismul care circula regulamentar, pe locul din dreapta faţă.

Doi minori în vârstă de 5 şi 7 ani, aflaţi în pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar au fost răniţi uşor.


În intervalul orar 07:40-09:30, din cauza accidentului, traficul rutier pe DN1-E60, în afara localităţii Bologa, a fost blocat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.


_______________________________________________________________________________

Potrivit IGPR, traficul rutier a fost oprit sâmbătă dimineaţa începând cu ora 8:20 pe DN1(E60) Cluj Napoca  – Oradea, pe raza localităţii Poieni din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.


Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut viaţa iar alte cinci persoane au fost rănite, după ce un autoturism a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o altă maşină. În prezent, traficul pe DN 1 se desfăşoară alternativ, pe un fir.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Graur, a declarat, sâmbătă, că accidentul a avut loc pe DN 1 (E 60), în zona localităţii Bologa.

"Două persoane, un bărbat şi o femeie, au decedat şi cinci au fost rănite, dintre care trei grav, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1 (E 60) în zona localităţii Bologa. Din primele cercetări reiese că un autoturism care venea spre Cluj a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula regulamentar. Răniţii au fost transportaţi la spital. Traficul rutier a fost blocat în zonă, iar acum se circulă pe un singur fir, alternativ", a spus Graur.

Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului în ambele autoturisme implicate în accident se aflau câte patru persoane. Persoanele decedate şi două dintre victimele rănite grav se aflau în autoturismul care a intrat pe contransens. În autoturismul care circula regulamentar alte două persoane au fost grav rănite, iar una rănită uşor. O singură persoană din autoturismul care circula regulamentar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit acestuia, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului, urmând ca traficul să fie reluat la finalizarea acestora.

Ultimele Stiri
abonare newsletter