Actualitate

Nuntă în cer şi “Dinner in the Sky” la 50 de metri deasupra solului. Te încumeţi?

Trei evenimente speciale și o premieră internațională în Capitala Europeană a Tineretului: Cluj-Napoca este primul oraș în care se vor oficia căsătorii civile în aer, pe o platformă suspendată la 50 de metri înălțime.

Evenimentele de sub cupola “SHARE the Sky” vor avea loc în perioada 18-19 iulie, cu 15 urcări în total în prima zi și 8 urcări duminică, 19 iulie.

 "Pentru Dinner in the Sky România, evenimentul ce va avea loc în Cluj-Napoca va reprezenta o premieră absolută, atât pe plan național cât și pe plan internațional. Suntem onorați de participarea alături de acest grup de tineri inimoși, la un eveniment ce va deveni emblematic în rândul tuturor celor 52 de țări care dețin în acest moment DITS. Capitala Europeană a Tineretului, Cluj-Napoca și România vor avea de arătat întregii lumi că limitele entertainmentului de calitate pot fi depășite, oferind astfel o perspectivă nouă publicului, foarte înaltă, atât la propriu cât și la figurat" a declarat Ovidiu Barbier, Manager DITS România.


Nuntă în cer – Wedding in the Sky

Opt cupluri clujene vor avea ocazia de a se bucura de o căsătorie cu totul specială în Capitala Europeană a Tineretului 2015.

Pe 18 iulie, pe platoul din fața Centrului de cultură urbană Casino din Parcul Central Cluj-Napoca, va fi amplasată o macara specială ce îi va ridica la peste 50 de metri înălțime (echivalent al etajului 22 al unei clădiri) pe miri, alături de familie, prieteni și primarul municipiului Cluj-Napoca, pentru oficierea căsătoriei. Acompaniamentul muzical va fi de asemenea aparte – tânăra artistă Alexandra Violin va cânta la vioară, la înălțime, pentru cele 8 cupluri.


Tinerii care își doresc “nunta în cer” sunt încurajați să se înscrie, spunând lumii povestea lor într-un fel aparte – printr-un video de maximum 1 minut, care să fie trimis pe adresa day15@cluj2015.ro până la data de 2 iulie 2015. Poveștile de dragoste din Capitala Tineretului vor fi publicate online. Se pot înscrie atât cuplurile care au deja programată căsătoria civilă pe data de 18 iulie, cât și cei care se vor căsători în alte zile sau care decid acum să facă acest pas.

Dintre cei înscriși, 8 cupluri vor beneficia de oficierea căsătoriei “printre nori”.  7 dintre acestea vor fi selectate aleatoriu, prin tragere la sorți, iar 1 căsătorie la înălțime va fi decisă prin votul online al publicului, având la bază “povestea video” pe care ei o vor realiza pentru a se înscrie. Rezultatele vor fi anunțate pe data de 6 iulie 2015.


Cuplurile care se vor căsători la înălțime vor putea lua pe platformă, alături de ei, alte 18 persoane, familie, prieteni, pentru a trăi împreună această experiență, în Capitala Europeană a Tineretului.

“Atinge cerul” este un îndemn pe care ne dorim să îl adresăm împreună către 10 tineri clujeni merituoși, care au performanțe deosebite în activități extra-curiculare. Astfel, după nunta și petrecerea “din cer”, pe data de 19 iulie, clujenii, companii, locuitori ai orașului sau vizitatori, sunt invitați să ia parte la o masă gourmet într-un cadru cu totul inedit, la 50 de metri înălțime, pe platforma DITS.


Astfel, pe data de 19 iulie vor fi organizate 8 ridicări cu platforma “Dinner in the Sky”, contra cost. Cei interesați vor putea alege dintre trei tipuri de experiențe:

Breakfast in the Sky – mic-dejun la înălțime, cu o durată de 30 de minute – 69 euro (2 urcări)


Lunch in the Sky – prânz la înălțime, cu o durată de 45 de minute – 79 euro (2 urcări)

Dinner in the Sky – cină la înălțime, cu o durată de o oră și acompaniementul muzical live al Alexandrei Violin - 99 de euro (4 urcări).

abonare newsletter