Actualitate

Ion Iliescu împlineşte astăzi 85 de ani

Fostul preşedinte Ion Iliescu împlineşte, marţi, 85 de ani, el urmând să petreacă prima parte a zilei acasă, în familie, alături de soţia sa, Nina Iliescu, urmând ca seara să participe la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti.

Surse din anturajul fostului preşedinte au precizat, luni, pentru Mediafax, că Ion Iliescu nu va avea niciun fel de activitate publică în prima parte a zilei de marţi, pe care o va petrece acasă, în compania soţiei sale, Nina Iliescu.

Sursele citate au menţionat că Ion Iliescu va participa, în cursul serii, la un concert privat, unde se va cânta muzică clasică, dar nu numai, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti, fundaţie al cărei membru fondator este.


Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a urat, luni, „La mulţi ani!” preşedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu, în numele BPN, cu o zi în avans, transmiţându-i mulţumiri pentru tot ce a făcut şi exprimându-şi speranţa ca şi social-democraţii să ajungă la vârsta acestuia.

„Şi, deşi cu o zi mai devreme, dar vreau în numele dumneavostră - o să-i spun şi personal mâine - să-i spun «La mulţi ani!» domnului Ion Iliescu, să-i mulţumim pentru tot ce a făcut şi să ne dorim să ajungem şi noi la vârsta domniei sale - măcar o parte dintre noi - şi sper sincer ca luna martie să fie într-adevăr cu primăvară, că iarnă a fost destulă”, a spus Ponta, în debutul şedinţei BPN a PSD, la care presa a avut acces.

Ultimele Stiri
abonare newsletter