Actualitate

UPDATE: Accident rutier MORTAL în Căpușu Mare. Șoferul vinovat era un poliţist beat

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri dimineața, 28 ianuarie, în jurul orei 06:45, la ieșire din localitatea Căpușu Mare. Potrivit polițiștilor clujeni, șoferul vinovat de producerea accidentului era beat. Potrivit ultimelor informaţii şoferul beat este poliţist în cadrul Poliţiei de Frontieră.

Poza ilustrativa Poza ilustrativa

UPDATE 15:00: Şoferul implicat în accidentul din Căpuşu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul de 25 de ani, implicat în accidentul rutier produs în această dimineaţă pe raza localităţii Căpuşu-Mare, a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţişti.

UPDATE  11:00: Şoferul de 25 de ani este poliţist la Poliţia de Frontieră

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Fabian Bădilă, bărbatul care a provocat accidentul este angajat al Poliţiei de Frontieră Cluj şi se afla în timpul liber.


"Este vorba despre un coleg al nostru, care a fost implicat dimineaţă (miercuri dimineaţă - n.r.) într-un accident rutier în judeţul Cluj, însă nu se afla în timpul orelor de serviciu, acesta a ieşit din tură marţi dimineaţă. Am înţeles că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar dacă se va dovedi că este aşa, va plăti pentru asta. Cercetările sunt făcute de poliţiştii de la Serviciul Rutier, iar în funcţie de rezultatul anchetei vom lua şi noi măsurile care se impun", a declarat, Fabian Bădilă.

UPDATE 10:00: Șoferul vinovat de producerea accidentului era beat

De asemenea, potrivit IPJ Cluj, șoferul care a provocat accidentul se afla sub infulența băuturilor alcoolice.


„Accidentul s-a produs pe baza consumului de alcool. Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 25 de ani din localitatea Poieni, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta i-au fost luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat de 68 de ani din Gilău, conducătorul autovehiculului proiectat pe contrasens și cu rănirea gravă a unui bărbat de 39 de ani din Cluj-Napoca, conducătorul autoturismului care circula regulamentar din sens opus” a mai declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan.

Potrivit aceleiași surse traficul a fost blocat timp de 40 de minute după care s-a circulat pe un singur sens iar acum se circulă în condiții normale.


--------

 În accident au fost implicate trei mașini iar traficul în zonă este blocat.


”Am fost solicitați să intervenim în Căpușu Mare unde a avut loc un accident rutier. În urma accidentului o persoană și-a pierdut viața. O altă persoană a fost rănită grav și a fost transportată la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Potrivit polițiștilor clujeni accidentul s-a produs în jurul orei 06:45 pe DN1E60 și a fost provocat de un șofer care circula dinspre Cluj-Napoca spre Huedin. Acesta a lovit o mașină pe care a proiectat-o pe contrasens, mașină care la rândul său a lovit o alta, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului o persoană a decedat iar alta a fost grav rănită.


„Un conducător auto, în timp ce se deplasa pe DN1E60, dinspre Cluj-Napoca înspre Huedin, la ieșire din localitatea Căpușu Mare a intrat în coliziune față-spate cu un autovehicul care îl preceda și pe care l-a proiectat pe contrasens. În acest context autovehiculul acoșat a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca. În urma impactului, o persoană, care se afla în mașina proiectată pe contrasens, a decedat, iar o alta, care se afla în mașina care circula regulamentar din sens opus, a fost grav rănită și a fost transportată la spital” a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj Carmen Jucan.

abonare newsletter