Actualitate

FOTO-VIDEO Mii de clujeni au luat cu asalt Piaţa Unirii pentru a sărbători Revelionul la -17 grade. Emil Boc a anunţat oficial concertele David Guetta şi Avicii la Cluj

Mii de clujeni au participat în noaptea de Revelion la evenimentele organizate de Primărie în Piaţa Unirii, ocazie cu care a început şi anul Capitalei Europene a Tineretului a Clujului. Primarul Emil Boc a urcat pe scena amenajată în Piața Unirii şi a numărat secundele până la începutul noului an, dar şi pentru a anunţa oficial concertele care vor avea loc anul acesta la Cluj-Napoca.

Clujenii nu au ţinut cont de gerul cumplit şi au participat în număr foarte mare la concertele din Piaţa Unirii. La ora 22.00 primii care au urcat pe scenă au fost cei din Costi Cămărăşan Band, după care pe scena din Piaţa Unirii şi-a făcut apariţia formaţia The Asteroids Galaxy Tour.


Cu cîteva minute înainte de miezul nopţii, primarul Emil Boc, însoţit de Oana Boc, de funcţionari din Primărie şi de politicienii Daniel Buda şi Alin Tişe, a anuţat în versuri prezenţa a doi dintre cei mai cunoscuți artiști din lume. Astfel, pe versurile melodiei ”Wake me up”, edilul a anunțat că în vară, între 30 iulie și 2 august, la Cluj vor concerta Avicii și David Guetta.


După acest anunţ a urmat un impresionant foc de artificii şi un spectacol senzațional de lasere care i-a făcut pe clujeni să uite, timp de aproape 20 de minute, de gerul de afară.


Seara s-a încheiat cu concertul trupei Muzicanţii, care au interpretat piese ale unor cunoscuţi artişti internaţionali.


La cumpăna dintre ani Primăria Cluj-Napoca a pus la dispoziţia celor prezenţi în Piaţa Unirii 700 de şampanii.

Căsuţele din Piaţa Unirii au fost deschise, iar cei prezenţi în piaţă au putut savura vin fiert, turtă dulce, migdale şi alune glazurate şi produse tradiţionale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter