Actualitate

70 de șoferi vitezomani, amendați de polițiști în Cluj-Napoca

Peste 70 de șoferi care circulau în Cluj-Napoca cu o viteză mai mare decât cea legală au fost amendați luni, 8 decembrie, de poliţiştii rutieri. Au fost aplicare sancțiuni în valoare de circa 10.000 lei.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au acţionat pentru fluidizarea traficului pe raza municipiului şi pentru combaterea abaterilor comise pe linie de  viteză. S-a acţionat atât în zona centrală, cât şi pe strada Traian Vuia, Observatorului, Aurel Vlaicu, Calea Floreşti, Bulevardul Muncii, Oaşului şi strada Bucureşti.

„În cadrul activităţii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat peste 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 10.000 de lei, dintre care 14 pentru viteză şi 15 pentru opriri neregulamentare” au afirmat polițiștii clujeni.


12 șoferi au rămas fără persmis

De asemenea, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere, au ridicat 3 certificate de înmatriculare şi au aplicat 119 de puncte amendă şi 144 de puncte penalizare

„Reamintim conducătorilor auto faptul că, mai înainte de toate, siguranţa primează. Deşi nerăbdarea de a ajunge v-ar putea împinge sa călcaţi mai tare pedala de acceleraţie, vă reamintim faptul că viteza reprezintă una din principalele cauze de producere a accidentelor grave de circulaţie. Statistica plasează viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum pe primul loc ca şi cauză generatoare de accidente pe drumurile din judeţul Cluj” mai transmit reprezentanții Poliției Rutiere din Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter