Actualitate

Hoț de telefoane, dat de clujeni pe mâna Poliției

Mai mulți clujeni, care se aflau pe strada București joi după-amiaza, au prins un hoț care a furat telefonul unei femeie în timp ce aceasta se afla într-un salon de înfrumuseţare din zonă. Clujenii au imobilizat infractorul până la venirea poliției.

Secţia 2 Poliţie din Cluj-Napoca a fost sesizată joi, în jurul orei 17:10 prin apel unic de urgenţă 112, despre faptul că, pe strada Bucureşti, cetăţenii au reţinut o persoană care ar fi sustras un telefon mobil dintr-un salon de înfrumuseţare.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că cel reţinut este un tânăr, de 19 ani, din Baciu.


„Din cercetări reiese că acesta ar fi sustras un telefon mobil dintr-un salon de înfrumuseţare, însă a fost surprins de persoana vătămată, în sprijinul căreia au venit cetăţenii prezenţi în zonă. Asupra tânărului reţinut de către cetăţeni, poliţiştii au depistat telefonul mobil care aparţinea persoanei vătămate” au afirmat reprezentanții IPJ Cluj.

In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Polițiștii le mulţumesc cetăţenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi le reamintește cât de important este sprijinul activ dat celor în nevoie şi autorităţilor.

abonare newsletter