Actualitate

Alianţă între cluburile Rotary din România, Moldova, Marea Britanie şi Irlanda

La eveniment au participat peste 80 de membri ai cluburilor Rotary din România, Republica Moldova, Marea Britanie şi Irlanda.

Este prima legatura de acest fel pe care Districtele Rotary din Marea Britanie si Irlanda o stabilesc in cei peste 100 de ani de existenta cu Rotarieni din alte tari.

Organizator al acestui eveniment, Traian Tudor Srimbu a declarat că “acordul va crea presmisele apropierii între cluburile membre și inițierii unor proiecte comune”.


Ceremonia de chartare a noului ICC România – Republica Moldova – Marea Britanie şi Irlanda a fost organizată de Cluburile Rotary din Cluj-Napoca împreună cu Districtul 2241, constituind un moment istoric atât pentru rotarienii din România și Republica Moldova, cât și pentru cei din Marea Britanie şi Irlanda.

Oaspeti sau gazde, Rotarienii au subliniat în discursurile lor unicitatea momentului, accentuând ideea de stabilire a unor noi contate şi punţi de legătură între Est şi Vest prin intermediul acestei chartări care a fost îndelung gândită şi pregătită până la a se transforma într-o realizare de succes.


Ceremonia de chartare a fost dublată şi de Seminarul anual al comitetelor interţări, un foarte bun prilej pentru a realiza o evaluare a activităţii acestor comitete, dar şi un schimb de experienţă, gânduri şi idei între rotarienii sosiţi de peste hotare şi cei de acasă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter