Actualitate

Bărbaţii care au furat o maşină din Cluj şi pe care au încercat s-o vândă în Satu Mare au fost arestaţi

La data de 13 mai, ora 23:50, poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi de 24, respectiv 27 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”. Aceştia au fost ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

sursa foto: cugetliber.ro

În noaptea de 13/14 aprilie, doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, din localităţile Mihai Viteazu şi Cluj-Napoca, judeţul Cluj, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe strada Agricultorilor din municipiul Cluj-Napoca.

Poliţiştii clujeni au recuperat autoturismul sustras şi au identificat persoanele implicate, efectuând cercetări faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de „furt calificat”.


Totodată, în cauză se efectuează cercetări şi faţă de persoanele care au sprijinit activitatea celor doi, respectiv faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani din judeţele Cluj şi Satu-Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”.

În continuarea cercetărilor, la data de 13 mai, ora 23:50, poliţiştii clujeni i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi de 24 şi 27 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „furt calificat”.


La data de 14 mai, cei doi bărbaţi de 24 şi 27 de ani au fost prezentaţi   instanţei competente care a eliberat, pe numele celor doi, mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter