Actualitate

10 cadre didactice din UBB, premiate la Gala Profesorului Bologna

Zece cadre didactice din Universitatea Babeș-Bolyai au primit titlul de “Profesor Bologna” acordat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), în cadrul unei Gale organizate la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

sursa foto: scoalaedu.ro sursa foto: scoalaedu.ro

Titlurile au fost acordate în urma nominalizărilor făcute de studenţi şi a unor evaluări efectuate de reprezentanţii ANOSR. În cadrul celei de-a VII-a ediţii a „Galei Profesorului Bologna”, organizate în data de 10 mai, la Bucureşti, au fost premiate 109 de cadre didactice din cele mai importante universități din România.

Dintr-un total de 90 de nominalizări, acordate pentru Universitatea Babeş-Bolyai titlul a fost acordat următoarelor cadre didactice: Mircea Comșa, Gabriel Troc, Călin Goina (Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială), Veronica Ioana Ilieş, Mihai Deac, Călin Emilian Hinţea (Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării), Cornelia Crăciunaş (Facultatea de Bilologie şi Geologie), Sorina Paula Bolovan (Facultatea de Istorie), Daniela Dumulescu (Facultatea de Psihologie), Atilla Richard Varga (Facultatea de Chimie şi Inginerie Chimică).


Gala Profesorului Bologna este singura inițiativă la nivel naţional prin care studenții își arată aprecierea față de profesorii care s-au remarcat prin metodele lor de predare și modalităţile de interacţiune cu studenţii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter