Actualitate

Odată cu încălzirea vremii, apar primele accidente în care sunt implicaţi bicicliştii

Doi biciclişti au fost răniţi la diferenţă de câteva ore în două accidente rutiere care au avut loc în Floreşi şi în Cluj-Napoca. Într-un caz, de vină pentru producerea accidentului a fost un şofer care nu a acordat prioritate de trecere biciclistului, iar în cel de-al doilea, un biciclist a intrat într-un autoturism parcat.

La data de 26 martie, ora 07:50, pe DN 1 E 60, pe raza comunei Floreşti, un biciclist a fost accidentat uşor de către un autoturism.

Din primele cercetări, reiese că un bărbat de 35 de ani din judeţul Buzău, în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Cluj-Napoca spre Gilău, a efectuat un viraj la stânga spre strada Cetăţii din localitatea Floreşti, neacordând astfel prioritate de trecere unui biciclist de 23 ani, din Cluj-Napoca.


În urma coliziunii, biciclistul a fost rănit uşor.

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 1.000 lei.


Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Tot în aceeaşi zi la ora 14:05, pe strada Republicii din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două vehicule.


În baza primelor verificări, s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe strada menţionată, spre strada Avram Iancu, nu a adaptat viteza la condiiţile de drum, dezechilibrându-se şi intrând în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea carosabilului.

Incidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a biciclistului şi cu pagube materiale în valoare de aproximativ 1.000 lei.


Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter