Actualitate

Yahoo! a a încheiat un parteneriat cu site-ul de comentarii online Yelp

Grupul american Yahoo! a început miercuri să integreze în rezultatele oferite de motorul său de căutare comentariile internauţilor despre restaurantele americane şi despre alte tipuri de afaceri, gestionate pe site-ul Yelp.

"Suntem bucuroşi să anunţăm un parteneriat cu Yelp", se afirmă într-un comentariu publicat de reprezentanţii grupului Yahoo! pe blogul oficial. "Acum, când va fi utilizat Yahoo Search pentru a găsi un business local în Statele Unite de pe un telefon inteligent, tabletă sau PC, vor putea fi văzute comentariile clienţilor, informaţii comerciale şi nota - acordată sub forma unor steluţe - furnizată de Yelp".

Yelp a confirmat informaţia pe propriul blog, unde reaminteşte faptul că deţine deja peste 53 de milioane de comentarii ale internauţilor.


Zvonuri despre acest parteneriat au circulat deja luna trecută, însă acest fapt nu a împiedicat acţiunile Yelp să profite de pe urma anunţului de miercuri, crescând cu 2,90%. În schimb, acţiunile Yahoo! au scăzut cu 0,21%, scrie Mediafax.

Yahoo! spune că acest nou parteneriat îi va permite să "îşi îmbogăţească" paginile sale de căutare.


Conţinuturile diversificate reprezintă noua axă de strategie pe care pune accentul directorul general al grupului Yahoo!, Marissa Mayer, care încearcă să relanseze creşterea grupului de când a preluat această funcţie în vara anului 2012.

Etichete: yahoo
Ultimele Stiri
abonare newsletter