Actualitate

Tarife reduse cu 50% pentru elevi la Salina Turda

Conducerea Salinei Turda a venit cu o inițiativă în sprijinul elevilor turdeni și nu numai şi a decis să reducă la jumătate tarifele de vizitare a obiectivului turistic în perioada 7-11 aprilie când va avea loc „Şcoala altfel”.

Săptămâna altfel sau școala altfel cum mai este numit programul, va avea loc în acest an în perioada 7-11 aprilie. În intervalul menționat se vor desfășura activități educative extracurriculare și extrașcolare, nu se organizează cursuri conform orarului obișnuit al unității de învățământ, iar programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” se va desfășura în conformitate cu un orar special.

 Decizia aparține Consiliul de Administrație al SC Turda Salina Durgău SA, prezidat de Cristian Matei, care a hotărât reducerea tarifului de intrare în Salina Turda cu 50 %  pentru perioada săptămânii ,,Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”.


În această perioadă, Salina Turda organizează și găzduiește o serie de activități culturale, educative, sportive, dintre care amintim: concursuri de bowling, tenis de masă, dicție, concurs de poezie, minigolf etc., iar cei mai buni vor fi premiați. De asemenea, Ansamblul 60 plus din Alba Iulia va susține un repertoriu de cântece populare românești.

La rândul său, în aceeași perioadă, Bazinul de înot Turda va organiza un concurs de înot.


Prin toate aceste activități, Salina Turda dorește să faciliteze vizita elevilor și a cadrelor didactice, ajutându-i să petreacă un timp cât mai plăcut și educativ în mina de sare, menționează conducerea SC Salina Turda Durgău SA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter