Actualitate

Spectacol memorabil în această seară la Cluj: Lord of the Dance

Dansatorii de la “Lord of the Dance” vor face un show de zile mari în această seară în Cluj-Napoca. Toate bilete au fost deja vândute.

Pentru a doua oară, dansatorii de la “Lord of the Dance” vor încânta publicul clujean. Evenimentul se va desfăşura în acestă seară, de la ora 20.00 la Sala Sporturilor “Horia Demian”, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania.

Conform organizatorilor, evenimentul se va desfăşura cu casele închise, deoarece au fost vândute toate biletele care au fost puse la dispoziţie. Preţul biletelor a variat între 100 şi 350 de lei, în funcţie de locul ales.


Spectacolul va avea 21 de scene, primele 10 făcând parte din actul I, iar următoarele 11 - din actul al II-lea. Muzica lui Ronan Hardiman va răsuna timp de două ore, timp în care personaje precum The Lord Of The Dance - apărătorul Binelui, Don Dorcha / The Dark Lord - reprezentantul Răului, The Little Spirit - spiriduşul auriu, Saoirse - iubita lui Lord Of The Dance, Morrighan seducătoarea, zeiţa Erin şi câteva vrăjitoare conturează povestea din care până la urmă binele triumfă şi libertatea este premiul pe care toate personajele îl împart!

Lord of The Dance este cel mai bun show de dans din lume creat de însuși Michael Flatley. În această seară la Cluj, dansatorii de la “Lord o the Dance” vor demonstra pentru a doua oară de ce își merită titulatura de „cel mai bun spectacol de dans din lume”.


Istoria de peste şapte ani de succes de pe scena dansului, succes care s-a și menținut în toți acești ani, demonstrează pasiunea și determinarea creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter