Actualitate

Atenţie! Se RIDICĂ MAŞINILE pentru curăţenia la bordură. AFLĂ care sunt străzile incluse în program

Curăţarea străzilor la bordură a reînceput în Cluj-Napoca şi va dura până la sfârşitul anului. RADP va ridica maşinile care sunt parcate pe stradă în intervalul în care au loc acţiuni de aspirare şi spălare la bordură.

Fluturas informare Fluturas informare

În anii trecuţi curăţarea străzilor la bordură se făcea fără să fie anunţaţi şoferii care au maşinile parcate pe carosabil, lângă trotuar, astfel că multe porţiuni rămâneau murdare. Anul acesta, toţi şoferii vor fi anunţaţi prin fluturaşi puşi la parbrizul maşinii şi prin indicatoare de avertizare, iar cei care nu respectă orarul se vor alege cu maşina ridicată de RADP.

Programul a început vineri, 21 februarie, are un caracter săptămânal şi va dura până la sfârşitul anului. “De vineri, 21 februarie, Primăria a reluat acţiunea de curăţare la rigolă a străzilor. În vederea eficientizării activităţii de curăţenie au fost amplasate indicatoare de avertizare a deţinătorilor de autovehicule, astfel încât acestea să fie mutate în intervalul stabilit, pentru a se putea interveni. Această activitate de curăţenie se va desfăşura pe tot parcursul anului, săptămânal, până la instalarea sezonului rece”, au subliniat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.


 Primăria Cluj-Napoca a demarat această activitate prin intermediul operatorilor de salubrizare stradală, odată cu creşterea temperaturilor peste pragul de îngheţ.

 Această curăţenie de primăvară a străzilor cuprinde operaţiile de curăţare manuală a rigolelor, măturat manual, măturat aspirat mecanic, întreţinere şi spălat la furtun a străzilor şi se desfăşoară în baza unui program întocmit pentru 614 străzi astfel: Rosal Grup va acţiona în sectorul 1 pe 354 străzi şi Brantner Servicii Ecologice în sectorul 2 pe 260 străzi.


Iată programul de curăţenie:

Luni: strada Donat (Rosal), strada Unirii (Brantner)


Marţi: străzile Fântânele, Alexandru Vlahuţă (Rosal), strada Aurel Vlaicu (Brantner)

Miercuri: străzile Mehedinţi şi Parâng (Rosal), strada Constantin Brâncuşi (Brantner)


Joi: bulevardul 1 Decembrie (Rosal), strada Dâmboviţei (Brantner)

Vineri: Iuliu Maniu (Rosal), Piaţa Cipariu (Brantner)


Sâmbătă: Observatorului, Horea (Rosal), Calea Dorobanţilor, Nicolae Titulescu (Brantner),

Duminică: Calea Floreşti, Izlazului (Rosal), bulevardul 21 Decembrie Fabricii (Brantner)

Ultimele Stiri
abonare newsletter