Actualitate

BZN vine la Cluj-Napoca

Anul 2014 deja are multe surprize pregătite pentru publicul din România, una dintre ele fiind concertul trupei olandeze BZN care urmează să aibă loc la Cluj-Napoca în 6 martie, pe scena Casei de Cultură a Studenților, de la ora 19:30.

Cu o carieră stralucită ce include peste 400 de melodii, zeci de albume vândute în milioane de copii și un număr impresionant de turnee în toată lumea, cei de la BZN vin la Cluj-Napoca pentru a cânta pe scena Casei de Cultură a Studenților cele mai cunoscute piese ale lor, oferindu-le clujenilor sanșa de a asculta live piese precum: Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera, Mexican Night, si alte piese celebre.

În afară de Cluj-Napoca, celebra trupă olandeză va mai susține concerte și în Timişoara, şi Bacău.


Una dintre cele mai ascultate trupe din anii ’70 şi ’80, care a oferit fanilor săi melodii îndrăgite precum “Blue Eyes, Blue Eyes” şi “Dance, Dance”, a luat în anul 2007 hotărârea de a finaliza activitatea muzicală, însă, datorită unei cereri mare venită din partea fanilor lor, doi dintre foştii componenţi ai trupei se plimbă prin întreaga lume, ducând mai departe creaţiile ce i-au făcut celebri.

Numele de “BZN” vine de la prescurtarea numelui “Band Zonder Naam”, însemnând “trupa fără nume”, denumire sub care au strâns peste 40 de ani de carieră, sute de melodii înregistrate, peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi de platină.


În luna martie a anului 2014, Jan şi Anny, legendele faimoasei trupe, revin în România cu un turneu naţional ce cuprinde concerte în Timişoara (Filarmonica Bantul) pe 4 martie, în Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenţilor) pe 6 martie şi în Bacău (Teatrul De Vară) pe 8 martie.

Biletele pentru concertele BZN se pot achiziţioana la de pe www.myticket.ro şi www.vandbilete.ro și au prețuri cuprinse între 150 și 300 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter