Actualitate

Bătaie într-un club din centru. Agresorul, căutat pentru tentativă de omor

Doi bărbaţi au fost bătuţi de un tânăr de 29 de ani într-un club din centrul oraşului. Totul a izbucnit din cauza consumului de alcool. Agresorul a fugit şi este căutat de poliţişti.

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal. Poliţiştii au intervenit la locul indicat, unde au identificat doi bărbaţi agresaţi, de 31 şi respectiv 41 ani. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, între cei doi bărbaţi şi un tânăr de 29 ani ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, iar acesta i-a agresat, provocându-le leziuni la nivelul capului şi membrelor.
Agresorul a părăsit localul şi este suspectat de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.
Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea suspectului.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter