Actualitate

Mii de clujeni au sărbătorit Revelionul în Piaţa Unirii. Boc a turnat oamenilor şampanie în pahare

Mii de persoane au participat la petrecerea de Revelion în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi au asistat la concerte şi la un foc de artificii la finalul căruia primarul Emil Boc a turnat şampanie dintr-o sticlă de doi litri în paharele petrecăreţilor şi le-a urat "sănătate".

Clujenii s-au adunat, marţi seară, în Piaţa Unirii din municipiu şi au asistat la un concert de muzică populară, urmat de cel al trupei "Compact" şi de recitalul susţinut de solistul Aurel Tămaş.

Înainte de miezul nopţii, pe scena special amplasată în piaţă a urcat primarul Emil Boc, însoţit de soţia sa, Oana, de consilieri locali şi de mai mulţi lideri ai PDL Cluj, Boc făcând numărătoarea inversă până la Noul An, după care a deschis o sticlă de şampanie de doi litri.


"Haideţi să facem curăţenie cu 2013, tot ce a fost bun să se adune, tot ce a fost rău să se spele, şi să pregătim împreună 2014. Vreau, dragi clujeni, să vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut pentru acest minunat oraş, este cel mai frumos oraş din România, Capitala Europeană a Tineretului în 2015 şi sunt convins că în 2021 va fi Capitală Culturală Europeană. Vă doresc să aveţi parte de cel mai bun an pe care l-aţi avut vreodată şi să fiţi sănătoşi, că de-acolo încolo toate le vom rezolva", a spus Boc.

După ce a asistat alături de miile de persoane prezente la un spectacol de focuri de artificii care au durat circa 15 minute, Emil Boc a coborât de pe scenă şi a intrat în mulţime turnând şampanie din sticla de doi litri în paharele petrecăreţilor.


"Această şampanie sper să fie simbolul unui an bun, 2014. E un moment important pentru fiecare clujean, pentru fiecare român, să fie anul 2014 cel mai bun cu putinţă. Le urez clujenilor să aibă în primul rând sănătate", a spus Boc.

Manifestările de Revelion organizate de Primăria Cluj-Napoca în Piaţa Unirii au costat 12.000 de euro, jumătate din fondurile bugetului local, jumătate din sponsorizări, municipalitatea împărţind şi 700 de sticle de şampanie celor prezenţi.


Foto: Marius Crișan

Ultimele Stiri
abonare newsletter