Actualitate

REVELION 2014: Primăria îi aşteaptă pe clujeni în Piaţa Unirii cu 700 de sticle de şampanie, concerte şi focuri de artificii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, schimbări radicale în ceea ce priveşte organizarea Revelionului 2014. Potrivit acestuia, concertele şi focul de artificii vor avea loc în Piaţa Unirii şi nu în faţa Teatrului Naţional cum se întâmpla anii trecuţi. Costurile organizării petrecerii de Revelion se ridică la 12.000 de euro.

Emil Boc a anunţat că la cumpăna dintre ani vor urca pe scena amenajată din Piaţa Unirii Lucia Potra, Mariana Morcan, trupa Compact, Aurel Tămaş şi trupa Aia.

„Vestea bună, spun eu, pentru clujeni este că vom organiza Revelionul în Piaţa Unirii unde există patinoar, târgul de Crăciun, scenă şi formaţiile care vor fi prezente de Revelion vor avea ocazia să îi încânte pe clujeni nu numai cu muzică ci şi cu atmosfera specifică Revelionului. De Revelion vom avea Ansamblul Crăişoru, interpreta de muzică populară Lucia Potra şi Mariana Morcan, de la 22.30 va fi trupa Compact, iar de la 23.30 va fi Aurel Tămaş. După anul nou va fi trupa Aia, evident la miezul nopţii vom avea artificii şi şampanie în centrul Clujului. Durata focurilor de artificii va fi de minimum 15 minute. Dacă spaţiul ne va permite vom avea şi confetti”, a precizat Emil Boc.


Primarul Emil Boc a anunţat că intrarea la patinoar va fi liberă.

„Am decis să facem acolo Revelionul pentru a da posibilitatea şi acelora care sunt eventual acasă sau la restaurantele din preajmă să vină în Piaţa Unirii să vadă focul de artificii, să ciocnească un pahar de şampanie cu noi şi să petreacă trecerea dintre ani într-un mod cât mai plăcut cu putinţă. Dacă va fi o reuşită vom permanentiza şi în anii următori aici trecerea dintre ani având în vedere că era puţin dificil să facem concertul în Piaţa Unirii unde scena este amenajată să ne mutăm la Teatrul Naţional pentru focurile de artificii, având în Piaţa Unirii şi patinoarul, de ce nu, romantic să treci de anul nou pe patine, să avem căbănuţele unde se poate servi un ceai fierbinte, de ce nu un vin fiert, şi spectacol şi atmosferă specifică de sărbători. Sperăm să fie o reuşită şi îi aşteptăm pe clujeni în Piaţa Unirii de Revelion. Patinoarul va fi deschis, vom avea 700 de sticle de şampanie pe care pe vom servi împreună cu clujenii sau cu cei care vor dori să fie acolo”, a precizat primarul Emil Boc.


Referitor la costuri, Primăria municipiului Cluj-Napoca va plăti 6000 de euro şi 6000 de euro vor plăti sponsorii.

„În cei 12.000 de euro am inclus tot, inclusiv onorariile artiştilor. Vom negocia ca intrarea la patinoar să fie gratuită la cumpăna dintre ani”, a adăugat Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter