Actualitate

VREMEA de REVELION şi în primele zile din 2014: PROGNOZA METEO pentru toată ţara, până pe 12 ianuarie

În Banat, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă , iar valorile de temperatură vor avea variaţii destul de mici de la o zi la alta. Astfel, temperaturile maxime se vor situa, în medie, între 5 şi 8 grade, iar media temperaturilor minime din această regiune va tinde spre -1 grad în cele mai reci nopţii şi va fi în jur de 1 grad în cele mai calde.

Actualitate

Cum va fi VREMEA de REVELION? PROGNOZA METEO pe trei zile

În regiunile vestice şi în zonele de deal şi munte vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit la sfârşit de an. În zonele joase din sudul, estul şi centrul teritoriului, unde vor fi înnorări şi local ceaţă, regimul termic se va încadra în limitele specifice datei.


Actualitate

REVELION 2014: TOPUL oraşelor din străinătate preferate de români

Roma, Viena şi Paris sunt oraşele din străinătate preferate de turiştii români pentru a petrece Revelionul, urmate de Istanbul şi Barcelona, perioada medie a unui sejur în această perioadă fiind de 4 nopţi, iar tariful mediu de 450 euro/persoană, potrivit unui studiu al Vola.ro.

Actualitate

REVELION 2014: Primăria îi aşteaptă pe clujeni în Piaţa Unirii cu 700 de sticle de şampanie, concerte şi focuri de artificii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, schimbări radicale în ceea ce priveşte organizarea Revelionului 2014. Potrivit acestuia, concertele şi focul de artificii vor avea loc în Piaţa Unirii şi nu în faţa Teatrului Naţional cum se întâmpla anii trecuţi. Costurile organizării petrecerii de Revelion se ridică la 12.000 de euro.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners