Actualitate

Uioreanu îl vrea pe Alin Tişe “cetăţean de onoare” al Clujului. Tişe nici nu vrea să audă

Horea Uioreanu (PNL), preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a propus un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj - “Clujean de onoare” fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe (PDL). Decizia ar trebui luată mâine în şedinţa de consiliu judeţean, însă Uioreanu se gândeşte să retragă acest proiect după ce Alin Tişe nu i-a răspuns la telefon.

“Având în vedere meritele deosebite şi implicarea în dezvoltarea şi modernizarea judeţului Cluj, preşedinţilor Consiliului Judeţean Cluj le-a revenit misiunea de a promova şi apăra interesele judeţului Cluj şi ale locuitorilor pe care i-au reprezentat într-o perioadă caracterizată de reaşezarea întregului sistem economico-social după noi reguli specifice economiei de piaţă dar şi de modificări fundamentale ale sistemului administrativ românesc, ale locului şi rolului tuturor instituţiilor şi autorităţilor publice în cadrul administraţiei publice. Apreciem oportun ca titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj - “Clujean de onoare” să fie atribuit tuturor preşedinţilor Consiliului Judeţean Cluj din perioada 1992 – 2012, sens în care propunem acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj - “Clujean de onoare” domnului Alin Păunel Tişe, preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj între anii 2008 – 2012”, se arată în proiectul de hotărâre.

Horea Uioreanu a declarat, marţi, că a încercat să-l contacteze pe Alin Tişe dar că acesta nu i-a răspuns la telefon. Potrivit lui Uioreanu, senatorul clujean a fost sunat inclusiv de către angajaţii Consiliului Judeţean Cluj, dar în momentul în care aceştia s-au prezentat Tişe le-a trântit telefonul în nas.


“L-am sunat inclusiv în prezenţa preşedintelui PDL, Daniel Buda, de pe telefonul meu, nu de pe a lui Buda. Nu a răspuns. Ca să-i ofer acest titlu, ar trebui să şi accepte. L-am sunat de mai multe ori dar nu răspunde la telefon. L-au sunat inclusiv angajaţii din Consiliul Judeţean şi tot nu am primit un răspuns.", a declarat Uioreanu.

Alin Tişe nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

abonare newsletter