Actualitate

Diplome pentru angajaţii mai vechi de 10 ani din Primăria Turda

Primarul din Turda, Tudor Ştefănie le va oferi câte o diplomă de fidelitate celor 113 angajaţi din instituţie care au o vechime mai mare de 10 ani.

sursa foto: turdalive.ro sursa foto: turdalive.ro

Decernarea diplomelor va avea loc în cadrul Zilelor Turzii, eveniment care se desfăşoară la sfârşitul acestei luni. Tudor Ştefănie a declarat că aceasta este una din surprizele pregătite pentru cei care iau parte la Zilele oraşului. Decernarea diplomelor de fidelitate pentru cei 113 angajaţi se va face sâmbătă 31 august de la orele 17.00 la scena situată în centrul oraşului. Evenimentul este parte a programului intitulat „Fidelitate”- spectacol muzical-poetic cu Corul Armonia, Cercul de educaţie „Pro Patria” al Casei de Cultură şi formaţia de muzică uşoară Napoca a Şcolii Populare de Arte Cluj.

În cadrul Zilelor Turzii va avea loc şi Expo Flora. Până la această oră, 70 de horticultori şi-au anunţat participarea, dar până la începerea Zilelor Turzii se preconizează că vor fi aproximativ 100 de participanţi, potrivit estimărilor reprezentanţilor Primăriei. Aceştia au dezvăluit că spaţiul pus la dispoziţie de Colegiul Dr.I.Raţiu este unul generos, de aproximativ 550 mp, din care 250 mp în interior.


Pe lângă expoziţia florală va mai exista şi o prezentare de artă - origami, dar şi un vernisaj al unei expoziţii cu tematică florală. Câştigătorii ediţiei din acest an, premiaţi pentru cel mai frumos stand, vor fi recompensaţi şi cu o vizită la Salina Turda.

abonare newsletter