Actualitate

VIDEO: De ce i-a cerut BBC-ul scuze prinţului William?

Postul BBC şi-a cerut scuze, joi, pentru că a difuzat imagini cu o fotografie în care prinţul William al Marii Britanii avea desenat pe frunte un penis, într-un clip de promovare a emisiunii matinale de pe BBC1.

Imaginea în cauză, o fotografie cu prinţul William pe chipul căruia cineva a desenat ochelari de soare, un mic cioc şi un penis pe frunte, a fost vizibilă foarte puţin, înşelând vigilenţa editorilor acelei emisiuni matinale. Imaginea nu a reuşit însă să înşele vigilenţa telespectatorilor britanici, iar unii dintre ei au relatat imediat incidentul pe reţelele de socializare, conform Mediafax.ro.

"Wow! Emisiunea matinală de la BBC tocmai a arătat o fotografie cu prinţul William cu un penis desenat pe faţă!", a anunţat pe Twitter utilizatorul Andreas Vesalius. "Fiţi mai prudenţi, vă rog!", a scris la rândul său utilizatorul Dave Yates.


BBC şi-a cerut scuze foarte repede "pentru aceste imagini ofensatoare" care au apărut în clipul promoţional pentru "Barbershopera", precizând că acestea proveneau tocmai de la acest grup umoristic.

Etichete: bbc printul william
Ultimele Stiri
abonare newsletter