Actualitate

Un bărbat care se prostitua în Dej, bătut de un şofer de TIR

Un şofer de TIR a bătut un bărbat care se prostitua în Dej, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu acesta, crezând că este femeie.

Autostopistul batut a ajuns la Urgente Autostopistul batut a ajuns la Urgente

Bărbatul bătut are 25 de ani este din Mintiul Gherlii şi făcea autostopul joi seara pe centura municipiului Cluj Napoca. Un şofer de TIR din Târgu Jiu a oprit şi l-a luat în cabină pentru a-l transporta până în Dej, informează www.dejeanul.ro . La intrarea în oraş, autostopistul i-a propus şoferului să întreţină relaţii sexuale cu el contra sumei de 40 de lei. Şoferul a acceptat propunerea, crezând că este femeie. După ce au întreţinut raporturi sexuale orale şi anale, tiristul povesteşte că şi-a dat seama că este vorba de un bărbat şi l-a coborât din cabină.

Conform sursei citate, autostopistul ar fi mers la un alt TIR parcat în zonă, unde i-a propus şoferului acelaşi lucru. Pentru că a fost refuzat, s-a reîntors la bărbatul din Târgu Jiu să-i ceară numărul de telefon, pe motiv că i-a plăcut ceea ce au făcut. Şoferul de TIR s-a enervat, a luat din cabină o bâtă de baseball şi i-a aplicat mai multe lovituri, i-a luat telefonul mobil şi cei 40 de lei. Apoi, l-a abandonat pe marginea drumului şi continuat drumul.


În urma incidentului, autostopistul a ajuns la Urgenţe cu fracture la mâini şi picioare.

Şoferul bătăuş a fost prins de poliţişti în Baia Mare. Procurorii au cerut arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile pentru tâlhărie.

abonare newsletter