Actualitate

Turdeanul care a cerut să fie eutanasiat pentru că nu are unde să muncească a refuzat un loc de muncă

Mircea Florea, angajatul de la Mechel Câmpia Turzii care a declarat că vrea să fie eutanasiat chiar de ziua lui, pe motiv că nu îşi mai găseşte un loc de muncă, a refuzat un post pe motiv că e de muncitor necalificat.

Mircea Florea a cerut sa fie eutanasiat Mircea Florea a cerut sa fie eutanasiat

Turdeanul Mircea Florea a trimis recent o solicitare autorităţilor prin care a cerut să fie eutanasiat pentru că nu îşi mai găseşte loc de muncă după ce a fost trecut în şomaj de la Mechel Câmpia Turzii. După ce a anunţat public că cere să fie eutanasiat, autorităţile din Cluj, prefectul Gheorghe Vuşcan şi directorul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă, Daniel Don s-au implicat. Conform evz.ro, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan a declarat că lui Mircea Florea i s-a găsit un loc de muncă la un mare lanţ de magazine dar a refuzat să îl accepte. “I s-a putut oferi un post de muncă pe studii de mediu”, a spus prefectul.

Numai că, bărbatul care săptămâna trecută declara că este gata să muncească acum a refuzat pe motiv că postul oferit nu este pentru studiile lui. “Mi s-a oferit manipulant de marfă şi am replicat doamnei de la personal că ştiu să scriu. Acesta este un loc de muncă pentru cineva care nu ştie să scrie”, a precizat Mircea Florea.
Potrivit sursei citate, turdeanului i s-a mai oferit un post de agent de pază şi i s-a pregătit un interviu la Centrul de Cercetări în Agricultură de la Turda, dar a refuzat ambele oferte.

abonare newsletter