Actualitate

Norocosul de la Loto este un judecător cu 8.000 de lei salariu

De câteva zile, o ţară întreagă se întreabă cine e marele câştigător la loto. Cu ce se ocupă, dacă era sărac sau nu înainte să dea norocul peste el? Jurnaliștii de la click.ro spun că au reușit să afle răspunsul la aceste întrebări.

Potrivit jurnaliștilor de la Click!, cel mai norocos român este un judecător din Galați, însă cei care îi cunosc identitatea au instituit o adevărată „lege a tăcerii".

Numele câștigătorului nu a fost făcut public însă nu și restul detaliilor: nu e deloc sărac, e judecător la o instanţă din Galaţi şi, conform propriei declaraţii de avere, a avut anul trecut un salariu net de 8.000 de lei pe lună. Este văduv şi are o fată stabilită în Bucureşti. În 2012 a făcut un credit la bancă de 60.000 € pe a-i cumpăra fiicei sale un apartament în Capitală


Magistratul mai are un credit din 2011, an în care şi-a cumpărat şi maşina, un VW Passat, potrivit click.ro

Câştigătorul a jucat duminica trecută un bilet cu trei variante simple şi o variantă Noroc, care a costat 16,9 lei. Joacă de 20 de ani aceleaşi numere, săptămână de săptămână.


Culmea, pe lângă marele premiu, el a câştigat şi cu celelalte două variante jucate la 6/49. Un premiu de 800 de lei la categoria a III-a şi unul de 30 de lei la categoria a IV-a.

După impozitarea câştigului, gălăţeanul a plecat acasă cu 8,25 milioane € (aproximativ 36 de milioane de lei).


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter