Actualitate

ACCIDENTUL DIN SAN FRANCISCO: O a treia victimă a murit

O a treia persoană, rănită la 6 iulie în prăbuşirea zborului Asiana 214 la San Francisco, a murit din cauza rănilor suferite, a anunţat vineri spitalul general din San Francisco.

Victima, "o minoră" a cărei stare era "critică" de o săptămână, a murit vineri dimineaţă, a precizat spitalul într-un comunicat. Acest deces se adaugă celor ale două adolescente chineze, declarate decedate în ziua accidentului. "O minoră care a fost rănită în accidentul Asiana Airline a murit în această dimineaţă. Este vorba de o fată care era în stare critică şi care a murit în urmă rănilor", a precizat spitalul. "Părinţii ne-au solicitat să nu dăm informaţii suplimentare (cu privire la victimă) pentru moment", adaugă instituţia.

Una dintre cele două adolescente care au murit după prăbuşirea zborului Asiana 214 la San Francisco a fost călcată de un camion de pompieri în timpul operaţiunilor de salvare, a transmis vineri poliţia, în timp ce autopsia este în curs pentru a determina cauza morţii.


O anchetă a fost imediat deschisă de SFPD. "Camioanele stingeau flăcările cu o spumă anti-incendii", a precizat Esparza. "Aparent, aceştia au acoperit solul cu această spumă albă şi cred că victima era pe pământ, acoperită (de spumă) şi nimeni nu a văzut-o. În timp ce camionul se deplasa, corpul victimei a fost descoperit întins pe urmele lăsate de vehicul. Aşteptăm acum ca institutul medico-legal al comitetului San Mateo să determine cauza morţii, pentru a şti dacă adolescenta era deja moartă sau nu când a fost călcată de pompieri”, a adăugat el.

abonare newsletter